Cees

Cees

Gemeente Drimmelen
Loopbaantraining

Hallo, ik ben Cees, voor de loopbaantraining van RMO was ik werkvoorberei-der/toezichthouder riolering en water, dankzij de loopbaantraining ben ik opgeklommen tot projectleider civiele techniek.

Ik zit ook in de OR en heb samen met het MT een presentatie van RMO bijgewoond. Ik ben toen erg nieuwsgierig geworden, wat zit er nog in mij? Wat is mijn toekomstperspectief? Ik wilde me meteen heel graag opgeven. Ik was dan ook erg blij toen ik de kans kreeg.

We hadden een erg leuke groep, alles verliep in een ontspannen sfeer. Individuele sessies waren erg leerzaam, ik heb erg leuke gesprekken gehad. Erg knap hoe ze mijn karakter bepaalde en het klopte ook nog!

Ik ben dankzij de loopbaantraining opgeschoven naar projectleider civiele techniek. Technische ambtenaren zijn momenteel erg schaars, het is voor de werkgever aantrekkelijk om de capaciteiten van mensen die je in huis hebt te kunnen gebruiken. De zekerheid voor de werkgever is, dat je getest bent en dat ze de garantie hebben dat je het ook aankunt. Na de training ben ik door het MT uitgenodigd om mijn ervaringen te komen vertellen. Er kwamen veel complimenten vanuit het MT.